Ellos

ellosblue

Muodin, terveyden, kauneustuotteiden ja kodin tuotteiden verkkokauppa Ellos on pohjoismaiden johtava verkkotavaratalo. Elloksen kattavasta valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita ja kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Elloksen valikoimiin kuuluu myös paljon tunnettuja merkkejä kuten Puma, Adidas, Esprit, Zara home, Björn Borg, Lewi’s, Pepe Jeans, Nikon ja Nokia.

Ellos on muotiin erikoistunut verkkokauppa, joka perustettiin vuonna 1947. Yritys toimii Pohjoismaissa,  Tanskassa, Islannissa, Venäjällä, Ranskassa ja Sveitsissä. Sen omistaa ruotsalainen sijoitusyhtiö Nordic Capital, joka omistaa myös mm. Tokmannin. Ellos-perheeseen kuuluu myös sisustustavaratalo Jotex. Elloksen suomenkielinen verkkokauppa palvelee osoitteessa ellos.fi.

Elloksen valikoimiin kuuluvat naisten, miesten ja lasten vaatteet, urheiluvaatteet, alusasut, uima-asut, kengät ja asusteet. Lisäksi Ellos myy kodintuotteita ja -tekstiilejä, huonekaluja, valaisimia, sisustustuotteita, kodinelektroniikkaa sekä terveys- ja hyvinvointituotteita.

Elloksella on myynnissä yli 90 000 artikkelia yli 400 tuotemerkiltä, kuten Björn Borg, Desigual, Esprit, Inwear, Jack & Jones, Puma, Lego, Levi’s, Nike, Philips, Reima, Reebok, Zara Home, Vagabond, Apple, G-Star, Röhnisch, Samsung, Svea ja Tretorn.

Ellos on Suomessa hyvin suosittu vaatekauppa – onhan se toiminut täällä jo lähes 30 vuotta. Erityistä suosiota se nauttii 25-44 -vuotiaiden naisten ja miesten suosiossa. Se hävisi Voicen muotikyselyssä tässä ikäryhmässä vain H&M:lle, jättäen taakseen mm. Zalandon, Halensin ja Boozt.comin.

 

Ellos-verkkokaupasta tilaaminen:

Maksutavat – Luottokortit (Visa ja MasterCard), lasku, käteinen ja tili.
Toimituskulut – Alle 20 kg pakettien toimituskulut ovat lasku- ja tiliasiakkaille 5,20 €/tilaus sekä käteisasiakkaille 8,10 €/tilaus (tiedot 4/2014). Yli 20 kg paketteihin tulee lisäksi rahtimaksu.
Toimitustavat – Tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan, Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin. Myös kotiinkuljetus on saatavilla lisämaksusta.
Toimitusaika – Toimitusaika on tavallisesti 2-7 arkipäivää toimitustavasta riippuen.
Palautusoikeus – Tuotteilla on pääsääntöisesti 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Vuodesta 2010 lähtien Ellos on myöntänyt asiakkaille myös kulutusluottoja.

Alennuskoodit

30% alennusta kalleimmasta tuotteesta koodilla: 309709

Voit siirtyä Elloksen verkkokauppaan tästä

Muodin, terveyden, kauneustuotteiden ja kodin tuotteiden verkkokauppa Ellos on pohjoismaiden johtava verkkotavaratalo. Elloksen kattavasta valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita ja kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Elloksen valikoimiin kuuluu myös paljon tunnettuja merkkejä kuten Puma, Adidas, Esprit, Zara home, Björn Borg, Lewi’s, Pepe Jeans, Nikon ja Nokia. Ellos on muotiin erikoistunut verkkokauppa, joka perustettiin vuonna 1947. Yritys toimii Pohjoismaissa,  Tanskassa, Islannissa, Venäjällä, Ranskassa ja Sveitsissä. Sen omistaa ruotsalainen sijoitusyhtiö Nordic Capital, joka omistaa myös mm. Tokmannin. Ellos-perheeseen kuuluu myös sisustustavaratalo Jotex. Elloksen suomenkielinen verkkokauppa palvelee osoitteessa ellos.fi. Elloksen valikoimiin kuuluvat naisten, miesten ja lasten vaatteet, urheiluvaatteet, alusasut, uima-asut, kengät ja asusteet. Lisäksi Ellos…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>