Fitnestukku kokemukset

fitnesstukku

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava lisäravinne- ja terveysalan Internetkauppa. Fitnestukku tarjoaa laadukkaimmat lisäravinteet, urheilu- ja terveystuotteet niin ammattiurheiijoille kuin aktiiviharrastajille.

Itse pidän Fitnesstukusta kovasti, Aikaisemmin olen tilannut muutaman kerran tuotteita ja joka tilaukseen ollut tyytyväinen. Fitnestukku pitää asiakkaan hyvin ajan tasalla paketin tilasta. Tilaukset käsitellään ja lähetetään eteenpäin todella vikkelästi. Harmi vain ettei posti kuitenkaan kulje niin nopeasti kuin odottaisi, Itellan toimitus yleensä kestää muutaman arkipäivän.

Fitnesstukussa on monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita, ja ne ovat myös edullisempia kuin kaupassa. Isoimmissa tilauksissa voi myös saada kaupanpäälle ylimäärästä tavaraa kuten T-paitoja ja proteiinipatukoita ja yli 75€ tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.

Voit siirtyä Fitnesstukkuun tästä

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava lisäravinne- ja terveysalan Internetkauppa. Fitnestukku tarjoaa laadukkaimmat lisäravinteet, urheilu- ja terveystuotteet niin ammattiurheiijoille kuin aktiiviharrastajille. Itse pidän Fitnesstukusta kovasti, Aikaisemmin olen tilannut muutaman kerran tuotteita ja joka tilaukseen ollut tyytyväinen. Fitnestukku pitää asiakkaan hyvin ajan tasalla paketin tilasta. Tilaukset käsitellään ja lähetetään eteenpäin todella vikkelästi. Harmi vain ettei posti kuitenkaan kulje niin nopeasti kuin odottaisi, Itellan toimitus yleensä kestää muutaman arkipäivän. Fitnesstukussa on monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita, ja ne ovat myös edullisempia kuin kaupassa. Isoimmissa tilauksissa voi myös saada kaupanpäälle ylimäärästä tavaraa kuten T-paitoja ja proteiinipatukoita ja yli 75€ tilauksiin saa ilmaisen toimituksen. Voit siirtyä Fitnesstukkuun tästä

Review Overview

Hinnoittelu
Valikoima
Toimitus

Summary : Halpa, monipuolinen ja nopea! Suosittelen!

User Rating: 4.2 ( 5 votes)
92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>