Outnorth.fi: Pohjosmainen ulkoilu ja urheilukauppa

outnorth

Outnorth on yksi Ruotsin suurimmista ulkoilu- ja erätarvikkeita myyvistä verkkokaupoista. Laajasta valikoimasta löytyy paljon pohjoismaisia brändejä kuten  Norrøna, The North Face, Fjällräven ja Klättermuse.

Outnorth.fi: Pohjosmainen ulkoilu ja urheilukauppa

Outnorth on ruotsalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään pohjoismaisia ulkoilutarvikkeita ja –vaatteita. Valikoimista löytyy laajalti laadukkaita tuotteita eri ulkoiluharrastuksiin. Valikoimasta löytyvät niin lenkkeily-, pyöräily- kuin kiipeilytarvikkeet. Tarvikevalikoimissa on tarjontaa aina retkikeittimistä ensiapulaukkuihin. Outnothin verkkokaupasta hankit myös kätevät rannekellot ja GPS-navigaattorit.

Outnorth tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja brändejä. Kaupasta löytyy myös paljon suomalaisia merkkejä, kuten Reima ja Nokian kumisaappaat. Saatavilla on myös sellaisia laadukkaita ulkoilumerkkejä kuin Norrøna, The North Face, Fjällräven ja Klättermuse. Pohjoismaisten tuotteiden lisäksi yritys on valinnut listoilleen myös pienen valikoiman muun maalaisia tuotteita. Yhtenä esimerkkinä on Sveitsiläinen Mammut.

 

Maksutavat – Luottokortit, lasku ja tilisiirto
Toimituskulut – 4,90€ ja maksuton toimitus yli 150€ tilauksiin
Toimitustavat – FedEx:n ja PostNord AB, lähetys noudetaan MyPack-noutopisteestä (Matkahuolto, Siwa, Valintatalo tai MH Asiamies)
Toimitusaika – Toimitusaika on tavallisesti 2-7 arkipäivää
Palautusoikeus – 30 päivän ilmainen palautusoikeus, ei koske alusvaatteita.

Voit siirtyä verkkokauppaan tästä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>